Franchise

Üzletláncunk franchise partnereket keres az ország egész területéről!

A Pizza Casa Luigi egy erős márkát, sikeres termékeket, teljes körű reklám stratégiát, illetve egy gyakorlatban sokat próbált rendszergasztronómiai koncepciót kínál Önnek. Franchise partnereként Ön kap egy kizárólagos szállítási területet,teljes körű beiskolázást, a legjobb beszerzési kondíciókat, hatékony munkafolyamatokat, melyek a gyakorlatban már bizonyítottak, és bekerül egy üzleti közösségbe, mely azonos célokat tart szem előtt.

A pizza házhoz szállítás a sok gasztronómiai terület közül a legerősebb fejlődési trendet mutatja. A változó életviteli és táplálkozási szokások ahhoz vezetnek, hogy a fast food és a pizza házhozszállítás egyre inkább életünk részét képezik. Ez Önnek, mint kezdő vállalkozásnak egy biztos és egyre bővülő piacot jelent. Mi ezt a sikermodellt ültetjük át a gyakorlatba friss hozzávalókkal, kitűnő minőséggel és teljes megbízhatósággal. Vállalkozzon vagy váltson!Érdeklődni pizza@invitel.hu


Miért érdemes a mi hálózatunkhoz csatlakozni?

Ellentétben az elterjedt franchise szokásjogokkal, Társaságunk- egyedülálló módon- nem kér jutalékot az Ön havi forgalmából. Az egyszeri belépési díjon felül Önt nem terhelik költségek.