Minőségi alapanyagok
Szolgáltatások

Nem csak étterem

Rendezvények

Rendezvények-Hidegtálak-Party Service

 

Igyekszünk több lábon állni ezért kérjük tekintse át mit tehetünk Önért, ha vendéglátásról van szó. Az általunk nyújtott szolgáltatások saját kapacitásra épülnek, ezért elérhető, korrekt, értékarányos árat tudunk biztosítani.

Mi nem bizonygatjuk Önnek, hogy mit fogunk tenni a rendezvénye sikeréért, a több éve állandó megrendelőink elégedettsége beszél helyettünk is, de ha még is kételye támadna, csak annyit kérünk, térjen be bármelyik éttermünkbe, hogy meggyőződjön gasztronómiai hozzáértésünkről.

A munkatársaink a szakmai tudásukon kívül előzékenységükkel, figyelmességükkel és pozitív kisugárzásukkal emelik a hangulatot.

 

Rendezvények

A teljesség igénye nélkül: üzleti vacsorák, protokoll rendezvények, cégünnepségek, évfordulók, konferenciák, kiállítások, születésnapok, road show - k, megnyitók, termékbemutatók, gyermek rendezvények, esküvők, karácsonyi party-k, sport és szabadidős programok, falunapok, családi napok.

 

Hidegtálak

Mesterien díszített és házias ízekkel készült tálakat készítünk megrendelésre legyen egy romantikus kétszemélyes vacsora vagy több száz fős fogadás.

A standard hidegkonyhai ételek (francia saláta, görögsaláta, majonézes burgonya, göngyölt húsok, natúr húsok, vegetáriánus feltétek) mellet, az egyedi igényeket is szívesen kielégítjük.

 

Party Service

Ajánlataink minden esetben az esemény jellegéhez igazodnak, figyelembe véve az Ön egyedi igényeit. A klasszikus svédasztaltól a cocktail partyig, kerti sütögetés vagy egyszerű szendvicses buli, netán különleges hidegkonyhai csodákra vágyik, szakértő csapatunk mindenben rendelkezésére áll.

Az összejövetel eredményessége a hangulaton és a gondos szervezőmunkán múlik. Csapatunk vállalja különleges helyszínek felkutatását, a fény és hangtechnika megteremtését, a dekoráció és díszlet megépítését, disco, koncert és karaoke lebonyolítását... az Ön igényeihez és az eseményhez kötődően.

Rengeteg ötlettel várjuk Önt és vendégeit, legyen szó nagyszabású műsorról vagy egyéni előadóművészről, zenekarról. Garantáljuk, hogy maradandó élménnyel gazdagodik a rendezvénye.

 

Rendezvény, Party Service